0172 - 23 94 27

Nieuwe vloer laten leggen in Alphen aan den Rijn?

Traprenovatie Alphen aan den Rijn

U kunt een trap renoveren omdat bijvoorbeeld de bekleding is versleten of er vlekken in het tapijt zitten. Een Traprenovatie kan ook gebruikt worden om u uw woning een make-over te geven. Een trap met oude bekleding of versleten traptreden is dan een doorn in het oog. Zeker als deze zich in een ruimte bevindt waar u veel bent en dus vaak tegenaan kijkt. Z.P. Vloeren is dé specialist in Alphen aan den Rijn als het gaat om de trap opknappen. Een oplossing naar uw smaak is wat onze vloerspecialist u altijd kan bieden. Ongeacht of dit nu een open of gesloten trap gaat.

Oude trap opknappen Alphen aan den Rijn

Een trap heeft ook niet het eeuwige leven. Dagelijks maakt u ongetwijfeld meerdere malen gebruik van de trap. Vroeg of laat is deze versleten en zal deze opgeknapt moeten worden. Om de slijtage van houten trappen tegen te gaan is het verstandig om deze van een beschermende laklaag te voorzien. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Ook in combinatie met olie. Onze vloerspecialist neemt graag de opties met u door. U kunt ons hiervoor bellen op 0172 - 23 94 27.

Een andere manier van traprenovatie is door gebruik te maken van overzettreden. Door een andere dunne laag over de bestaande treden te plaatsen kunnen we een compleet andere look aan uw trap geven. In sommige gevallen zijn de houten treden dusdanig versleten dat we deze eerst moeten vervangen voordat we overzettreden kunnen aanbrengen.

Open trap renoveren Alphen aan den Rijn

Een open trap is vaak gesitueerd op een opvallende plaats, meestal een woonkamer. Het geeft een ruimtelijke gevoel. Een open trap is in vergelijking met een dichte trap niet altijd de beste keus. Over de uitstraling verschillen de meningen, dat is dan ook ieder voor zich. Maar bij bijvoorbeeld (kleine) kinderen is een open trap gevaarlijker dan een dichte trap. Kinderen kunnen tussen de treden door naar beneden vallen of vast komen te zitten. Als er boven aan de trap geen deur of luik zit heeft u ook te maken van warmteverlies. De warme lucht stijgt en gaat naar ruimtes toe die u wellicht helemaal niet hoeft of wilt verwarmen.

U kunt in overweging nemen op een open trap dicht te laten maken. De trapspecialist van Z.P. Vloeren kan dit vakkundig voor u regelen. Treden worden dichtgemaakt met het materiaal naar keuze. Vervolgens brengen wij de gewenste afwerking aan. Dit kan een kleurtje zijn, maar ook kunnen we een olie of lak aanbrengen. Een ander bijkomende voordeel van een traprenovatie is de geluidsdemping.

Traprenovatie laten uitvoeren

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot een traprenovatie? Bel ons dan op 0172 - 23 94 27 voor een vrijblijvende afspraak. Wilt u graag een indruk krijgen naar wat wij al aan traprenovaties hebben gedaan? Bekijken dan ook eens onze Facebookpagina. U kunt ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend. U betaalt dus ook geen voorrijkosten.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda, en omgeving.

Hoofdvestiging