085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Alphen Aan Den Rijn?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn

Traprenovatie Alphen aan den Rijn

U kunt een trap renoveren omdat bijvoorbeeld de bekleding is versleten of er vlekken in het tapijt zitten. Een Traprenovatie kan ook gebruikt worden om u uw woning een make-over te geven. Een trap met oude bekleding of versleten traptreden is dan een doorn in het oog. Zeker als deze zich in een ruimte bevindt waar u veel bent en dus vaak tegenaan kijkt. de door ons aangedragen professional is dé specialist in Alphen aan den Rijn als het gaat om de trap opknappen. Een oplossing naar uw smaak is wat onze vloerspecialist u altijd kan bieden. Ongeacht of dit nu een open of gesloten trap gaat.

Oude trap opknappen Alphen aan den Rijn

Een trap heeft ook niet het eeuwige leven. Dagelijks maakt u ongetwijfeld meerdere malen gebruik van de trap. Vroeg of laat is deze versleten en zal deze opgeknapt moeten worden. Om de slijtage van houten trappen tegen te gaan is het verstandig om deze van een beschermende laklaag te voorzien. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Ook in combinatie met olie. Onze vloerspecialist neemt graag de opties met u door. U kunt ons hiervoor bellen op 085 - 106 1600.

Een andere manier van traprenovatie is door gebruik te maken van overzettreden. Door een andere dunne laag over de bestaande treden te plaatsen kunnen we een compleet andere look aan uw trap geven. In sommige gevallen zijn de houten treden dusdanig versleten dat we deze eerst moeten vervangen voordat we overzettreden kunnen aanbrengen.

Open trap renoveren Alphen aan den Rijn

Een open trap is vaak gesitueerd op een opvallende plaats, meestal een woonkamer. Het geeft een ruimtelijke gevoel. Een open trap is in vergelijking met een dichte trap niet altijd de beste keus. Over de uitstraling verschillen de meningen, dat is dan ook ieder voor zich. Maar bij bijvoorbeeld (kleine) kinderen is een open trap gevaarlijker dan een dichte trap. Kinderen kunnen tussen de treden door naar beneden vallen of vast komen te zitten. Als er boven aan de trap geen deur of luik zit heeft u ook te maken van warmteverlies. De warme lucht stijgt en gaat naar ruimtes toe die u wellicht helemaal niet hoeft of wilt verwarmen.

U kunt in overweging nemen op een open trap dicht te laten maken. De trapspecialist van de door ons aangedragen professional kan dit vakkundig voor u regelen. Treden worden dichtgemaakt met het materiaal naar keuze. Vervolgens brengen wij de gewenste afwerking aan. Dit kan een kleurtje zijn, maar ook kunnen we een olie of lak aanbrengen. Een ander bijkomende voordeel van een traprenovatie is de geluidsdemping.

Traprenovatie laten uitvoeren

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot een traprenovatie? Bel ons dan op 085 - 106 1600 voor een vrijblijvende afspraak. Wilt u graag een indruk krijgen naar wat wij al aan traprenovaties hebben gedaan? Bekijken dan ook eens onze Facebookpagina. U kunt ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend. U betaalt dus ook geen voorrijkosten.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606