0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Alphen Aan Den Rijn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn

Traprenovatie Alphen aan den Rijn

U kunt een trap renoveren omdat bijvoorbeeld de bekleding is versleten of er vlekken in het tapijt zitten. Een Traprenovatie kan ook gebruikt worden om u uw woning een make-over te geven. Een trap met oude bekleding of versleten traptreden is dan een doorn in het oog. Zeker als deze zich in een ruimte bevindt waar u veel bent en dus vaak tegenaan kijkt. de door ons aangedragen professional is dé specialist in Alphen aan den Rijn als het gaat om de trap opknappen. Een oplossing naar uw smaak is wat onze vloerspecialist u altijd kan bieden. Ongeacht of dit nu een open of gesloten trap gaat.

Oude trap opknappen Alphen aan den Rijn

Een trap heeft ook niet het eeuwige leven. Dagelijks maakt u ongetwijfeld meerdere malen gebruik van de trap. Vroeg of laat is deze versleten en zal deze opgeknapt moeten worden. Om de slijtage van houten trappen tegen te gaan is het verstandig om deze van een beschermende laklaag te voorzien. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Ook in combinatie met olie. Onze vloerspecialist neemt graag de opties met u door. U kunt ons hiervoor bellen op 0800 255 3733.

Een andere manier van traprenovatie is door gebruik te maken van overzettreden. Door een andere dunne laag over de bestaande treden te plaatsen kunnen we een compleet andere look aan uw trap geven. In sommige gevallen zijn de houten treden dusdanig versleten dat we deze eerst moeten vervangen voordat we overzettreden kunnen aanbrengen.

Open trap renoveren Alphen aan den Rijn

Een open trap is vaak gesitueerd op een opvallende plaats, meestal een woonkamer. Het geeft een ruimtelijke gevoel. Een open trap is in vergelijking met een dichte trap niet altijd de beste keus. Over de uitstraling verschillen de meningen, dat is dan ook ieder voor zich. Maar bij bijvoorbeeld (kleine) kinderen is een open trap gevaarlijker dan een dichte trap. Kinderen kunnen tussen de treden door naar beneden vallen of vast komen te zitten. Als er boven aan de trap geen deur of luik zit heeft u ook te maken van warmteverlies. De warme lucht stijgt en gaat naar ruimtes toe die u wellicht helemaal niet hoeft of wilt verwarmen.

U kunt in overweging nemen op een open trap dicht te laten maken. De trapspecialist van de door ons aangedragen professional kan dit vakkundig voor u regelen. Treden worden dichtgemaakt met het materiaal naar keuze. Vervolgens brengen wij de gewenste afwerking aan. Dit kan een kleurtje zijn, maar ook kunnen we een olie of lak aanbrengen. Een ander bijkomende voordeel van een traprenovatie is de geluidsdemping.

Traprenovatie laten uitvoeren

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot een traprenovatie? Bel ons dan op 0800 255 3733 voor een vrijblijvende afspraak. Wilt u graag een indruk krijgen naar wat wij al aan traprenovaties hebben gedaan? Bekijken dan ook eens onze Facebookpagina. U kunt ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend. U betaalt dus ook geen voorrijkosten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alphen Aan Den Rijn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606