0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Alphen Aan Den Rijn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn

Onderhoud natuursteen vloer in Alphen aan den Rijn

Een natuurstenen vloer is voor veel mensen een flinke investering. Daarom wilt u zo lang mogelijk van uw vloer genieten. Hoewel natuurstenen tegels ontzettend duurzaam zijn is het verstandig om toch regelmatig uw vloer te reinigen en verzorgen. Voor professioneel onderhoud aan natuursteen of marmer vloer onderhoud in Alphen aan den Rijn kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional.

Natuursteen reinigen

Wanneer uw nieuwe vloer schoon is opgeleverd is het voldoende om wekelijks te stofzuigen en te dweilen. Zorg ervoor dat u dweilt met weinig water of met geschikte schoonmaakmiddelen die de vloer niet aantasten.

Maakt u een vlek op de tegels? De meeste steensoorten zullen hier tegen kunnen; een doekje is dan genoeg voor het schoonmaken van de natuurstenen of marmeren vloer. Soms trekt de vlek na verloop van tijd vanzelf weg. Zuur en vet zijn vaak de oorzaak van hardnekkige vlekken. Wees voorzichtig met het behandelen van dergelijke vlekken of vetvlekken. Gebruik geen afwasmiddel, antikalkmiddelen en beslist geen producten met een hoge pH-waarde om vlekken te verwijderen. Zure middelen kunnen de vloertegels beschadigen. Wanneer een blijvende vlek ontstaat kunt u het beste een vloerspecialist raadplegen.

Natuursteen behandelen

Natuursteen vloer onderhoud of onderhoud marmeren vloer bestaat in sommige gevallen ook uit preventieve maatregelen. Als u een kwetsbare steensoort in huis heeft liggen die mogelijk vies wordt kunt u een beschermend product aanbrengen. Zo zal een dunne laag was ervoor zorgen dat de vloer beter vuil en vlekken kan afweren.

de door ons aangedragen professional kan indien gewenst uw vloer impregneren of van een beschermlaag voorzien. Ook ander onderhoud aan uw natuurstenen vloer, zoals marmeren vloer reinigen nemen wij in Alphen aan den Rijn voor onze rekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of bel direct 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alphen Aan Den Rijn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606