0172 - 23 94 27

Nieuwe vloer laten leggen in Alphen aan den Rijn?

Vloerrenovatie in Alphen aan den Rijn

Is uw vloer versleten of dof geworden? Liggen er planken los? Of wilt u uw woning een nieuwe stijl geven? Dan heeft uw vloer renovatie nodig. Een renovatievloer bespaart u veel kosten. De gehele vloer vernieuwen is in de meeste gevallen namelijk niet nodig. Daarnaast kost het renoveren van een bestaande vloer minder tijd en zorgt het voor minder overlast.

Heeft u een vloerspecialist nodig voor een renovatie in Alphen aan den Rijn? Ons bedrijf staat voor u klaar. Wij leveren altijd maatwerk. Wij komen graag bij u langs om uw vloer grondig te inspecteren en om vervolgens een plan van aanpak te maken. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Schade aan uw vloer herstellen

Is uw vloer beschadigd? Heeft u waterschade of is er een zwaar voorwerp op uw vloer gevallen? Wij kunnen uw vloer opknappen met professioneel schadeherstel. Door de beschadigde delen te repareren krijgt uw vloer weer een mooie uitstraling. Wilt u weten of uw vloer geschikt is om te renoveren? Wij komen graag bij u langs in de regio van Alphen aan den Rijn om uw vloer te inspecteren. Bel ons voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda, en omgeving.

Hoofdvestiging