0172 - 23 94 27

Nieuwe vloer laten leggen in Alphen aan den Rijn?

Vloeronderhoud Alphen aan den Rijn

Bent u in het bezit van een parketvloer of een houten vloer? Zorg dan met vloeronderhoud dat uw vloer jaren meegaat. Dankzij professioneel onderhoud heeft u tientallen jaren langer plezier van uw vloer. Schakel daarom ons bedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving in.

Vloeronderhoud nodig in Alphen aan den Rijn?

Als u wilt dat uw vloer lang meegaat, heeft uw vloer periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Het is daarom verstandig om een vloerspecialist in te schakelen die uw vloer inspecteert. Samen met u kunnen we een onderhoudsplan opstellen. Dat hoeft niet duur te zijn maar het zorgt er wel voor dat uw vloer optimaal beschermd blijft. Op die manier dringen beschadigingen van uw vloer niet diep door, zodat u uw vloer niet snel hoeft te vervangen.

Professioneel onderhoud vloeren

Wilt u eenmalig een vakman inschakelen voor een onderhoudsbeurt aan uw houten vloer? Ook dat is mogelijk in de regio Alphen aan den Rijn. Samen met u stellen we een plan op om uw vloer te onderhouden.

Meer weten over vloeronderhoud in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0172 - 23 94 27 of vraag onze gratis offerte aan. Wij zetten graag onze vakkennis voor u in.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda, en omgeving.

Hoofdvestiging