0172 - 23 94 27

Nieuwe vloer laten leggen in Alphen aan den Rijn?

Vloer leggen in Alphen aan den Rijn

Expert in houten of parketvloer leggen nodig? Ons bedrijf staat voor u klaar in Alphen aan den Rijn. Het leggen van vloeren is vakwerk. Daarom kunt u het beste uw nieuwe vloer laten leggen door een vloerspecialist. Wij leggen uw vloer vakkundig waardoor u geen last heeft van ongelijkheden in hoogte of geluidsoverlast. Ook zorgen we ervoor dat het hout genoeg ruimte heeft om te ‘werken’ bij veranderingen van de luchtvochtigheid of warmte.

Laat u uw vloer vervangen door ons bedrijf? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw vloer jaren meegaat. Wij zorgen ervoor dat uw vloer tijdens het leggen in topkwaliteit is, en blijft. Geniet ook jarenlang van uw nieuwe vloer, schakel onze specialisten in.

Bepaal uw vloerpatronen

Zoekt u een unieke vloer? Laat uw vloer dan leggen in een vloerpatroon. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Hongaarse punt, een planchettenvloer, klassieke visgraatvloeren, een blokpatroon of juist een strakke strokenvloer. Wilt u meer weten over deze verschillende soorten vloerpatronen die wij leggen? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u voorbeelden laten zien.

Uw nieuwe vloer in Alphen aan den Rijn laten leggen door vakmannen? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda, en omgeving.

Hoofdvestiging