0172 - 23 94 27

Nieuwe vloer laten leggen in Alphen aan den Rijn?

Parketrenovatie Alphen aan den Rijn

Zelfs voor kwaliteitsvloeren zoals parket is op zijn tijd een parketrenovatie nodig. Op den duur zijn de plekken waar veel gelopen wordt aan slijtage onderhevig. Wanneer u huisdieren heeft of jonge kinderen zal de slijtage sneller optreden. Hier ontstaan dan kale plekken. Een beschermende laag zoals lak is dan versleten. Deze plekken zijn extra gevoelig voor verkleuring door bijvoorbeeld zonlicht, maar ook voor vlekken van etenswaren. Een voordeel van parket is dat het uit echt uit bestaat, in tegenstelling tot laminaat. Een vloerrenovatie van een parketvloer is hierdoor een stuk eenvoudiger.

In Alphen aan den Rijn en omgeving is de vloerspecialist van Z.P. Vloeren u graag van dienst met een vakkundige parketrenovatie. Of het nu gaat om lamelparket of massief parket, wij kunnen uw vloer in de meeste gevallen nieuw leven inblazen. Een eerste afspraak is bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos. Bel ons snel op 0172 - 23 94 27.

Parketrenovatie opknappen en schuren

Om de kale plekken weg te werken zal de hele parketvloer geschuurd moeten worden. De opgetreden slijtage is op deze manier niet meer zichtbaar. Z.P. Vloeren beschikt over de mogelijkheid om stofarm te schuren. Geheel stofvrij is nagenoeg onmogelijk, maar zo blijft de overlast tot een minimum beperkt. U kunt ons al vanaf €16,50 m2 inschakelen voor het stofarm schuren. Na het schuren is uw parketvloer klaar voor afwerking. Het is mogelijk om de vloer af te lakken of in de olie te zetten. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om een combinatie hiervan te doen. Als u wel graag de warme uitstraling wilt hebben van een olie, maar de bescherming van lak moet u bij Z.P. Vloeren zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de soorten glans die wij kunnen aanbrengen, evenals de kleurtinten die mogelijk zijn. Bekijk ook eens onze uitgevoerde projecten op onze Facebookpagina.

Beschadigd parket herstellen

Als u grotere schade heeft aan uw parketvloer en opschuren geen optie meer is kunnen we gaan aanhelen. De beschadigde planken verwijderen wij en nieuwe planken worden gelegd. Door deze nieuwe parketplanken op te schuren en in de olie danwel lak te zetten creëren wij dezelfde uitstraling als uw huidige parketvloer. Aanhelen is ook mogelijk als u een uitbouw heeft gekregen of door een kleine verbouwing wat extra vloeroppervlak heeft gekregen.

Parket renoveren contact

Heeft u een probleem met uw parketvloer? Informeer direct naar de mogelijkheden bij Z.P. Vloeren via 0172 - 23 94 27. Wij komen graag uw parketvloer beoordelen en renoveren in Alphen aan den Rijn. Samen inventariseren we eerst uw opties aan de hand van de huidige staat van de vloer en uw wensen. Via ons contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda, en omgeving.

Hoofdvestiging