0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Alphen Aan Den Rijn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn

Parketrenovatie Alphen aan den Rijn

Zelfs voor kwaliteitsvloeren zoals parket is op zijn tijd een parketrenovatie nodig. Op den duur zijn de plekken waar veel gelopen wordt aan slijtage onderhevig. Wanneer u huisdieren heeft of jonge kinderen zal de slijtage sneller optreden. Hier ontstaan dan kale plekken. Een beschermende laag zoals lak is dan versleten. Deze plekken zijn extra gevoelig voor verkleuring door bijvoorbeeld zonlicht, maar ook voor vlekken van etenswaren. Een voordeel van parket is dat het uit echt uit bestaat, in tegenstelling tot laminaat. Een vloerrenovatie van een parketvloer is hierdoor een stuk eenvoudiger.

In Alphen aan den Rijn en omgeving is de vloerspecialist van de door ons aangedragen professional u graag van dienst met een vakkundige parketrenovatie. Of het nu gaat om lamelparket of massief parket, wij kunnen uw vloer in de meeste gevallen nieuw leven inblazen. Een eerste afspraak is bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos. Bel ons snel op 0800 255 3733.

Parketrenovatie opknappen en schuren

Om de kale plekken weg te werken zal de hele parketvloer geschuurd moeten worden. De opgetreden slijtage is op deze manier niet meer zichtbaar. de door ons aangedragen professional beschikt over de mogelijkheid om stofarm te schuren. Geheel stofvrij is nagenoeg onmogelijk, maar zo blijft de overlast tot een minimum beperkt. U kunt ons al vanaf €16,50 m2 inschakelen voor het stofarm schuren. Na het schuren is uw parketvloer klaar voor afwerking. Het is mogelijk om de vloer af te lakken of in de olie te zetten. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om een combinatie hiervan te doen. Als u wel graag de warme uitstraling wilt hebben van een olie, maar de bescherming van lak moet u bij de door ons aangedragen professional zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de soorten glans die wij kunnen aanbrengen, evenals de kleurtinten die mogelijk zijn. Bekijk ook eens onze uitgevoerde projecten op onze Facebookpagina.

Beschadigd parket herstellen

Als u grotere schade heeft aan uw parketvloer en opschuren geen optie meer is kunnen we gaan aanhelen. De beschadigde planken verwijderen wij en nieuwe planken worden gelegd. Door deze nieuwe parketplanken op te schuren en in de olie danwel lak te zetten creëren wij dezelfde uitstraling als uw huidige parketvloer. Aanhelen is ook mogelijk als u een uitbouw heeft gekregen of door een kleine verbouwing wat extra vloeroppervlak heeft gekregen.

Parket renoveren contact

Heeft u een probleem met uw parketvloer? Informeer direct naar de mogelijkheden bij de door ons aangedragen professional via 0800 255 3733. Wij komen graag uw parketvloer beoordelen en renoveren in Alphen aan den Rijn. Samen inventariseren we eerst uw opties aan de hand van de huidige staat van de vloer en uw wensen. Via ons contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alphen Aan Den Rijn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606