0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Alphen Aan Den Rijn?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn

Nieuwe vloer kopen Alphen aan den Rijn

Bent u in de regio van Alphen aan den Rijn van plan om een nieuwe vloer te kopen? Ons bedrijf helpt u bij de aanschaf van een vloer! U kunt bij ons een keuze maken uit een breed assortiment. Wat voor vloer u ook zoekt, wij kunnen u deze leveren. Bovendien kunnen we uw vloer blijven onderhouden of in de toekomst renoveren mocht dat nodig zijn. Onze medewerkers zijn allround vloerspecialisten.

Wij leveren altijd maatwerk. Wilt u een nieuwe vloer kopen? Dan kijken we samen naar wat bij uw huis én uw smaak past. Graag geven we u persoonlijk advies over de voor- en nadelen van de verschillende houtsoorten of afwerkmethoden.

Ons assortiment in Alphen aan den Rijn

Wij hebben veel verschillende soorten vloeren. Zo kunt u bij ons kiezen uit traditioneel parket, een houten vloer van planken of laminaat. Voor elke vloer kunt u kiezen uit veel verschillende houtsoorten. Heeft u moeite om een keuze te maken? Wij helpen u graag om een vloer te kiezen die voor u praktisch en betaalbaar is.
U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten vloeren:

  • houten vloer
  • eikenhouten vloer
  • kunststof vloeren
  • kurk vloeren
  • grenen vloer
  • parketvloer
  • PVC
  • linoleum/marmoleum

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Pas als u tevreden bent met uw nieuwe vloer, dan zijn wij dat ook. Wilt u in de regio Alphen aan den Rijn een nieuwe vloer aanschaffen of laten plaatsen? Of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Bel ons of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alphen Aan Den Rijn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606