085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Alphen Aan Den Rijn?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn

Nieuwe vloer kopen Alphen aan den Rijn

Bent u in de regio van Alphen aan den Rijn van plan om een nieuwe vloer te kopen? Ons bedrijf helpt u bij de aanschaf van een vloer! U kunt bij ons een keuze maken uit een breed assortiment. Wat voor vloer u ook zoekt, wij kunnen u deze leveren. Bovendien kunnen we uw vloer blijven onderhouden of in de toekomst renoveren mocht dat nodig zijn. Onze medewerkers zijn allround vloerspecialisten.

Wij leveren altijd maatwerk. Wilt u een nieuwe vloer kopen? Dan kijken we samen naar wat bij uw huis én uw smaak past. Graag geven we u persoonlijk advies over de voor- en nadelen van de verschillende houtsoorten of afwerkmethoden.

Ons assortiment in Alphen aan den Rijn

Wij hebben veel verschillende soorten vloeren. Zo kunt u bij ons kiezen uit traditioneel parket, een houten vloer van planken of laminaat. Voor elke vloer kunt u kiezen uit veel verschillende houtsoorten. Heeft u moeite om een keuze te maken? Wij helpen u graag om een vloer te kiezen die voor u praktisch en betaalbaar is.
U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten vloeren:

  • houten vloer
  • eikenhouten vloer
  • kunststof vloeren
  • kurk vloeren
  • grenen vloer
  • parketvloer
  • PVC
  • linoleum/marmoleum

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Pas als u tevreden bent met uw nieuwe vloer, dan zijn wij dat ook. Wilt u in de regio Alphen aan den Rijn een nieuwe vloer aanschaffen of laten plaatsen? Of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Bel ons of vul ons contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Alphen Aan Den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606