0172 - 23 94 27

Nieuwe vloer laten leggen in Alphen aan den Rijn?

Kunststof vloer

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof vloer kiest u voor een vloer die geen naden of kieren toont, makkelijk schoon te houden is, geen vloeistoffen doorlaat en bovendien ook nog eens zeer goed te combineren is met vloerverwarming.

De meest bekende kunststof vloeren in de particuliere markt zijn de PVC en vinyl vloer. Zowel PVC als Vinyl is onderhoudsarm en je kunt met beide vloeren verschillende uitstralingen creëren. Het verschil zit hem in het leggen. PVC komt in stroken, eigenlijk net zoals een plank van een houten vloer. Vinyl komt vaak van een rol, welke gemiddeld vier meter breed zijn. Een mooi voorbeeld om het verschil duidelijk te maken is een kunststof visgraat vloer. Bij een vinyl vloer is dit patroon gedrukt op de rol. Bij PVC worden de stroken in visgraat gelegd.

In het bedrijfsleven kiest men ook vaak voor een kunststof vloer. Hierbij gaat het dan om een kunststof gietvloer. Deze vloeren bestaan uit meerdere componenten en hebben als bijkomend voordeel dat ze bestand zijn tegen zware belasting, ze resistent zijn tegen chemicaliën en antistatische eigenschappen hebben. Zo kan er gekozen worden voor een PMMA-vloer, welke na twee uur weer volledig bruikbaar is. Op deze manier ontstaat er voor uw bedrijf minimaal oponthoud. Andere keuzes zijn bijvoorbeeld een epoxy gietvloer en een PU gietvloer. Een epoxy gietvloer bestaat uit twee componenten en is na uitharden twee keer harder dan beton! Een PU Gietvloer is daarentegen licht elastisch, waardoor de vloer niet keihard wordt en warm aanvoelt.

Kunststof vloer leggen

Wilt u weten wat voor kunststof vloer we in uw woning of bedrijfspand kunnen leggen? Bel dan naar 0172 - 23 94 27. Weet u al welk type vloer u wilt toepassen in uw pand, dan kunt u via de contactpagina een offerte aanvragen of direct een afspraak maken.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda, en omgeving.

Hoofdvestiging